ClickCease

Dit product behoort tot het aanvullend assortiment. Levertijd op aanvraag: info@O-shops.nl

De FlatRoofVent is de platdak constructie ontluchter. Tijdens de bouw van een plat dak is het zaak nauwkeurig om te gaan met het plaatsen van dampremmers en de constructie zo goed mogelijk te beschermen tegen weersinvloeden. Toch is dit niet altijd mogelijk. Om er zeker van te zijn dat bouwvocht en/of condensatievocht op de lange termijn geen kans krijgt om de constructie aan te tasten, is het noodzakelijk om het platte dak te kunnen ventileren/ontluchten. De FlatRoofVent is hier de perfecte oplossing!

-Krachtige plat dak constructie ontluchter
-Grote ontluchtingscapaciteit en stabiele weerstand
-Geïntegreerde plakplaat en extra schroefgaten voor optimale bevestiging
-Alle varianten zijn geïsoleerd
-Circulair ontwerp

Door de stabiele weerstand werkt de geïsoleerde FlatRoofVent onder alle windomstandigheden perfect. De FlatRoofVent heeft een geïntegreerde plakplaat en de extra schroefgaten zorgen ervoor dat de doorvoer stevig blijft zitten. Door zijn vormgeving heeft de PP kap een zeer grote ontluchtingscapaciteit. De dakdoorvoer is beschermd tegen inregenen en geschikt voor nieuwbouw en renovatie. Daarnaast is de doorvoer geïsoleerd. De FlatRoofVent is elegant op uw dak, klein van formaat, robuust in design en levert een topprestatie.

De FlatRoofVent van Ubbink is gemaakt van hoogwaardig polypropyleen (PP). Deze kunststof krachtpatser is dus licht van gewicht, UV-bestendig en ongevoelig voor beschadigingen en breuk. Bovendien heeft kunststof een langere levensduur dan aluminium en is uitzetting- en krimpbestendig.

De FlatRoofVent is geschikt voor platdakontluchting. Ben jij echter op zoek naar een doorvoer voor ruimteventilatie of een aansluiting voor de droger, dan biedt Ubbink het MultiVent ventilatieprogramma.

FlatRoofVent, de krachtpatser voor jou platdak constructie!

- Kleur: Zwart
- Isolatie materiaal: PUR
- Indekstuk: true
- Materiaal: PP
- Vogelbescherming: false
- Indekstuk materiaal: Aluminium
- Lengte: 393 mm
- Breedte: 393 mm
- Netto gewicht: 0.77 kg
- Hoogte boven het dak: 233 mm
- Hoogte: 233 mm
- UV-bestendigheid: true

FlatRoofVent Platdakontluchter Geïsoleerd 160

UBBINK
U0143113
0143113
8713645219417
33 Items
€ 41,45 (Inclusief belasting)
Verzending in 1 a 2 werkdagen - Vaak dezelfde dag!
Op voorraad