ClickCease

Beperkte voorraad - Bestelproduct - Verwachte levertijd na bestelling 5 tot 7 werkdagen

Dé dakbaan voor elk seizoen

IKO summa is een totaal nieuwe bitumineuze waterdichting die u, als vakman, toelaat om een uiterst kwalitatief eindresultaat op te leveren. Trots zijn op uw harde werk was nog nooit zo eenvoudig. In welk seizoen dan ook

Vier seizoenen, één dakbaan!
Deze nieuwe generatie van bitumineuze waterdichting – gemaakt van PolyOlefin Elastomer bitumen – is ongeëvenaard! De IKO summa hecht zich perfect aan alle types ondergrond, zowel bij koud als bij warm weer.

Geschikt voor alle oppervlakken
De IKO summa plaatst u met het grootste gemak! U installeert de dakbaan moeiteloos op zowel grote als kleine oppervlakken en daar waar meer detailafwerking vereist is.

Nooit meer voetafdrukken
Een goed resultaat zonder zichtbare voetafdrukken, want daar heeft u met IKO summa nooit meer last van. Onze nieuwe dakbaan garandeert een perfecte beloopbaarheid tijdens de plaatsing.

Duurzaam en ecologisch
IKO summa bestaat voor een groot deel uit gerecycled materiaal en kan op zijn beurt ook gerecycled worden. Daarnaast is de IKO summa geschikt voor hergebruik van ph-neutraal regenwater dankzij de minerale afwerking met leislag. Meer over onze IKO sustainability goals.

IKO Summa 5.0 - de dakbaan voor elk seizoen

IKO
10000.0180
01526895
5413466956555
1 Item
€ 83,85 (Inclusief belasting)
Verzending in 1 a 2 werkdagen - Vaak dezelfde dag!
Op voorraad